Gå direkt till innehållet

Republiken Finlands president

Republiken Finlands President
Normal textstorlekStörre textstorlek

Republikens presidents kansli på FlickrRepublikens presidents kansli på InstagramRepublikens presidents kansli på TwitterRepublikens president på TwitterRepublikens president på Facebook

BildgalleriDe ungas sak är  vår sak

Gullranda diskussionen

President Niinistö i Ivalo: Gränsavtalet kom till på Finlands initiativ

President Niinistö i Ivalo: Gränsavtalet kom till på Finlands initiativRepublikens president Sauli Niinistö bekantade sig onsdagen den 13 april med Lapplands gränsbevakningssektions verksamhet på Ivalo gränsbevakningsstation. Efter gränsbevakningssektionens lägesrapport gav presidenten sina synpunkter på gränsavtalet mellan Finland och Ryssland till representer för media. Presidenten inledde med att berömma Lapplands gränsbevakningsstation för ett förtjänstfullt arbete i samband med migrationen vid den östra gränsen i vintras. 
Läs mera »

 

President Niinistös Lapplandsbesök fortsatte i Muonio, Kolari och Rovaniemi

President Niinistös Lapplandsbesök fortsatte i Muonio, Kolari och Rovaniemii

"Har ni alltid så här soligt väder?" undrade president Sauli Niinistö på högstadieskolans skolgård i Muonio. "Jag vet inte om jag ska tro er", fortsatte presidenten när Muonioborna nickade i kör. Lapplandsbesökets andra dag torsdagen den 14 april fortsatte i lika soligt väder som  som den första dagen i östra Lappland.
Läs mera »

 
© 2012 Republikens presidents kansli Mariegatan 2, 00170 Helsingfors, tel: (09) 661 133, Fax (09) 638 247
   Information om webbplatsen   webmaster[at]tpk.fi